Damsgårdsveien

Et sentralt punkt for det fremtidige Damsgård

Attraktiv ubebygd tomt på Damsgård ved Damsgårdstuene. Her planlegger vi for et moderne og bærekraftig næringsbygg. Eiendommen har god tilgang på offentlig kommunikasjon.

Vi eier også naboeiendommen Skjøndals slipp, som ligger i sjøkanten. Her er den flere næringsbygg og en historisk slipp som fortsatt er i bruk.

Spennende utviklingsområde

Damsgård er neste steg etter den omfattende utviklingen som er gjennomført fra Solheimsviken til Puddefjordsbroen. Det planlegges både boliger og næringsbygg i området rundt Damsgårdsstuene og Skjøndals Slipp.

Det skal etableres gangbro over Puddefjorden rett nedenfor tomten, og når den kommer vil området bli utviklet til et fint bolig- og næringsområde med umiddelbar nærhet til Bergen sentrum.

Damsgårdsveien

Damsgård, Bergen
40 leiligheter + en del næring
alternativt inntil 8000 m2
Ved busstopp
LAB Eiendom & Fremre Eiendom AS

Prosjektstatus

Tomtekjøp

april 2022

Ferdigstilt

mars 2029

Galleri

Prosjektnyheter

Nytt prosjekt i porteføljen – Skjøndals slipp

Nytt prosjekt i porteføljen – Skjøndals slipp

Vi styrker vår posisjon som grunneier og eiendomsutvikler på Damsgård gjennom kjøp av 100 % av aksjene i Skjøndals eiendom AS. På selskapets eiendommer har det vært drevet slippvirksomhet siden 1902, og eiendommene inngår i et historisk område for maritim industri i Bergen. Kjøpet er et samarbeid med Frydenbø Eiendom. Gjennom pågående områderegulering for Indre...

LABE – nytt prosjekt på Damsgård

LABE – nytt prosjekt på Damsgård

LAB Eiendom har inngått avtale med Fremre Eiendom om sammen å utvikle eiendomsprosjekt for bolig og næring på Damsgård, tett på Bergen sentrum. Partene har opprettet et felles selskap som har kjøpt eiendommen, og går i gang med planlegging og reguleringsarbeid. Det pågår en områderegulering for Indre Laksevåg hvor eiendommen inngår. Områdereguleringen, som skal være...

Alle nyheter

Flere prosjekter