Hotell Osøyro, Bjørnafjorden. Volumstudie.

Første milepæl er nådd for hotellprosjektet vårt, og volumstudie er presentert for naboer og Formannskapet for Bjørnafjorden kommune. Saken har i tillegg fått god mediedekning lokalt her på Vestlandet.

Vi går nå aktivt i gang med å finne potensielle drivere for hotellet. Planen er å inkludere driver i tidlig fase for å jobbe frem en endelig detaljregulering, og samtidig foredle hotellproduktet ytterligere. Hotellet er planlagt tett integrert mot Oseana Kunst & Kultursenter med blant annet felles inngang og resepsjonsareal. Oseana har over 100 årlige arrangementer i sine arealer og er et stort trekkplaster med sine utstillingsarealer for Grieg kunstsamlingen.

Utarbeidet materiell er ment for prosess mot leietakersøk, og en tidlig runde med naboer var derfor naturlig slik at de ble de første til å se prosjektet før skisser sendes ut i det åpne markedet.

Ta gjerne også en titt på presentasjonsvideo som er laget for destinasjonen Os i Bjørnafjorden, som men nyåpning av E39 har fått halvert kjøretid og dermed en helt annen nærhet til Bergen og Flesland Flyplass.

bygninger