Baneveien 16

I dag ble det offisielt at Wikborg & Rein blir leietaker i Baneveien 16, som vi utvikler i sammen med partner EGD Property. Vi er stolt over å få på plass en slik leietaker i et bygg som skal gjennomgå en total transformasjon de kommende år. Det at de flytter inn et bygg som skal rehabiliteres fremfor et nybygg gir et kraftig signal om at også eldre bygg kan være konkurransedyktige så lenge man klarer å tilby et skreddersydd produkt.

Arkitekt Nordic og resten av prosjekteringsteamet har gjort en super innsats for at vi kom i mål med avtalen.

Bruk av BIM prosjektering, 3D visualisering og videopresentasjoner ble aktivt benyttet i prosessen. I tillegg ble leietakers egen konsulent gitt tilgang til BIM-modell for aktivt kunne bruke VR utstyr i presentasjon av produktet. Samtlige partnere i W&R ble da geleidet rundt i modellen for å gi dem et fullskala inntrykk av hvordan de nye lokalene ville bli.

Wikborg & Rein flytter inn i fire etasjer, hvor 4-6etg blir intern arbeidssone og 7 etg blir en oppgradert klientsone med gode møterom og et romslig resepsjonsareal med fantastisk utsikt utover innseilingen til Bergen.

https://www.estatevest.no/wikborg-rein-flytter-til…/

bygninger